Одлукa о проглашењу ванредног стања

Одлукa о проглашењу ванредног стања

Поштовани ученици, родитељи, колеге…..

У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године.

Очекујем потребне информације и упутства за организовање и спровођење наставе на даљину почевши од 17.03.2020. године (уторак). О томе ћу обавестити наставнике који ће проследити поруке вама.

У данима који су пред нама Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће пружити потребну помоћ школама, ученицима и њиховим родитељима да наставу на даљину организују, спроводе и прате на делотворан и ефикасан начин.

Организовали смо дежурство у школи од 8-13 сати радним данима, за пријем поште или ако неко од ученика жели да узме уџбенике.

Молим родитеље и ученике да не излазе без преке потребе, да се не друже , нема ни спортских активности и не организују прославе…Школско двориште ће бити закључано, како бисмо спречили окупљања.

Заједничким напорима, добром координацијом и синхронизованим активностима можемо допринети да се актуелна кризна ситуација за образовни систем, али и систем у целини, предупреди и тиме ублаже њене последице. У том смислу, позивамо Вас на посвећено деловање и одговорно поступање, као што је истакло Министарство просвете, науке и технолошког развоја .

С поштовањем,

Директорка школе

Валентина Панђаитан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *